Cel Mai Bun Sirop de Tuse pentru copii si noi. Tuse productiva?

Sa petreci timp sa alegi cel mai bun sirop de tuse poate fi o pacoste ­čö┤

Am încercat diferite siropuri de tuse pentru o vreme, din farmacii sau plafar.

Uneori, g├ótul meu o ia razna ╚Öi continui s─â am acele “dureri de g├ót” nepl─âcute.

Iat─â care este secretul pentru a alege cel mai bun sirop de tuse 2022.

G─âse╚Öte-l pe cel care func╚Ťioneaz─â cel mai bine pentru tine. Eu am 3 variante.

Cea mai bun─â parte? Singurul lucru pe care trebuie s─â ├«l faci este s─â ├«l iei ╚Öi te vei sim╚Ťi mult mai bine.

Alegerea celui mai bun sirop de tuse poate fi dificil─â, deoarece exist─â at├ót de multe tipuri ╚Öi m─ârci diferite. Primul lucru pe care trebuie s─â-l face╚Ťi este s─â v─â da╚Ťi seama ce tip de tuse ave╚Ťi.

O tuse uscat─â este un bun indiciu c─â un expectorant ar func╚Ťiona cel mai bine, o tuse umed─â indic─â un inhibitor al produc╚Ťiei de mucus, iar o tuse persistent─â ar putea ├«nsemna c─â un antitusiv ar fi ideal.

Siropurile de tuse vin ├«ntr-o varietate de arome, cum ar fi cire╚Öe, struguri ╚Öi miere. ├Än timp ce unii oameni prefer─â s─â foloseasc─â siropul de tuse ca tratament de ultim─â instan╚Ť─â, al╚Ťii ├«l pot folosi ├«n mod regulat pentru o u╚Öurare minor─â. Mul╚Ťi oameni cred c─â cel mai bun tip de sirop de tuse este cel care nu este ├«ndulcit cu zah─âr ╚Öi nu con╚Ťine ├«ndulcitori sau coloran╚Ťi artificiali.

O r─âceal─â nu este doar o afec╚Ťiune deranjant─â, ci poate fi ╚Öi un inconvenient destul de mare. Nu este ├«ntotdeauna u╚Öor s─â treci peste zi cu un g├ót aspru ca h├órtia de ╚Ömirghel ╚Öi un piept congestionat ca o canalizare ├«nfundat─â.

Cu toate acestea, dac─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea a ceva care s─â fac─â aceste simptome mai u╚Öor de tolerat, siropurile pentru tuse v─â pot oferi u╚Öurare.

Provocarea devine acum s─â v─â da╚Ťi seama care dintre ele va func╚Ťiona cel mai bine pentru simptomele dumneavoastr─â ╚Öi c├ót de mult ar trebui s─â lua╚Ťi.

Cel mai bun sirop de tuse pe baza de plante

Siropurile de tuse sunt adesea folosite pentru a ajuta la ameliorarea simptomelor de tuse, congestie toracic─â ╚Öi iritarea g├ótului. Siropurile de tuse pe baz─â de plante pot fi o op╚Ťiune pentru persoanele care caut─â remedii naturale f─âr─â efectele secundare d─âun─âtoare care vin cu medicamentele eliberate f─âr─â prescrip╚Ťie medical─â. Este important s─â ╚Öti╚Ťi ce tip de sirop de tuse va func╚Ťiona cel mai bine pentru dumneavoastr─â. Tusea este o afec╚Ťiune comun─â care poate dura p├ón─â la c├óteva s─âpt─âm├óni la un moment dat.

O tuse poate fi cauzat─â de o r─âceal─â, de grip─â sau de orice alt─â boal─â respiratorie. Medicamentele pentru tuse eliberate f─âr─â prescrip╚Ťie medical─â pot ajuta la suprimarea simptomelor, dar nu vor vindeca cauza care st─â la baza tusei.

Cele mai comune remedii pe baz─â de plante pentru tuse includ Mullein, Lobelia, Catnip ╚Öi Cimbru. Tusea nu este niciodat─â un lucru pe care oamenii ├«╚Öi doresc s─â ├«l fac─â, dar este inevitabil─â. C├ónd g├ótul ├«ncepe s─â se simt─â str├óns ╚Öi iritat, merge╚Ťi direct la magazin pentru un sirop de tuse pe baz─â de plante.

S-ar putea s─â fie greu s─â ├«l alege╚Ťi pe cel potrivit, ├«ns─â, cu at├ót de multe op╚Ťiuni disponibile va fi putin mai simplu. Exist─â multe m─ârci diferite de medicamente pentru tuse pe pia╚Ť─â din care pute╚Ťi alege.

Cel mai bun sirop de tuse pentru copii

Este iarn─â, iar sezonul r─âcelilor ╚Öi al gripei a ├«nceput deja. S-ar putea s─â fi╚Ťi tenta╚Ťi s─â le da╚Ťi copiilor dumneavoastr─â sirop de tuse imediat, dar ╚Ötia╚Ťi c─â acest luru nu este intotdeauna indicat?

Siropurile de tuse pentru copii nu sunt recomandate de la primul stranut, deoarece uneori ele pot provoca mici efecte secundare precum somnolen╚Ť─â, dureri de cap etc.

├Än schimb, ├«ncerca╚Ťi remedii casnice precum ceaiuri calde cu miere, gargar─â cu ap─â s─ârat─â sau bomboane Halls pentru a ajuta la calmarea g├ótului micu╚Ťului dumneavoastr─â.

├Än timpul iernii, copiii trebuie s─â se confrunte adesea cu dureri de g├ót ╚Öi tuse, care pot fi agravate de vremea rece. Un remediu popular pentru copii este de a bea o lingur─â de sirop de tuse seara, ├«nainte de a merge la culcare. Exist─â multe tipuri diferite pe pia╚Ť─â, a╚Öa c─â este important ca p─ârin╚Ťii s─â aleag─â un tip care nu provoac─â somnolen╚Ť─â ╚Öi care con╚Ťine doar o cantitate mic─â de alcool sau zah─âr.

Copiii par s─â se ├«mboln─âveasc─â ├«n mod constant de r─âceal─â ╚Öi de guturai ├«n timpul lunilor de iarn─â. Copiilor le este greu s─â bea lichide, de aceea este important s─â v─â asigura╚Ťi c─â beau suficient─â ap─â. O modalitate de a face acest lucru mai u╚Öor este s─â folosi╚Ťi un sirop de tuse care este pentru copii.

Atunci c├ónd sufer─â de o tuse persistent─â ╚Öi productiv─â, mul╚Ťi apeleaz─â la sirop de tuse pentru a g─âsi alinare. Siropurile de tuse vin ├«n toate concentra╚Ťiile ╚Öi aromele diferite ╚Öi, de obicei, con╚Ťin ingrediente precum dextrometorfan sau guaifenesin.

Este important de re╚Ťinut c─â FDA nu a recomandat niciun medicament pentru tuse (OTC) pentru copiii cu v├órsta mai mic─â de 4 ani.

Cel mai bun sirop pentru tuse productiva

Tusea de la pl─âm├óni nu este pl─âcut─â. De altfel, tusea provoac─â de fapt mai mult─â irita╚Ťie ╚Öi durere pulmonar─â. Cu toate acestea, un antitusiv poate oferi u╚Öurare.

Siropul Dr Max poate fi o op╚Ťiune bun─â pentru cei care au o tuse productiv─â din cauza unei infec╚Ťii a c─âilor respiratorii superioare. O tuse productiv─â este adesea folosit─â ca un semn de infec╚Ťie. Nevoia de a tu╚Öi poate fi at├ót de puternic─â deoarece ajut─â la cur─â╚Ťarea pl─âm├ónilor.

Episoadele de tuse sunt de obicei ├«nso╚Ťite de eliberarea unei cantit─â╚Ťi mari de mucus lipicios, ceea ce v─â poate da acea senza╚Ťie c─â nu pute╚Ťi respira sau c─â v─â str├ónge pieptul. At├ót de mul╚Ťi oameni apeleaz─â la medicamente OTC, cum ar fi Robitussin, dar exist─â ╚Öi alte op╚Ťiuni pentru a calma o tuse productiv─â.

Cel mai bun sirop pentru tuse seaca

Siropul de tuse este un produs popular pe raionul farmaciei. Exist─â multe tipuri diferite de sirop de tuse, unele con╚Ťin├ónd ingrediente pentru tusea uscat─â, iar altele pentru tusea umed─â.

O tuse uscat─â poate fi incomod─â ╚Öi uneori dureaz─â zile sau s─âpt─âm├óni, dar exist─â o modalitate de a o combate f─âr─â a cump─âra medicamente f─âr─â prescrip╚Ťie medical─â. Urm─âtorul articol va discuta despre simptomele tusei uscate ╚Öi despre cum s─â le tratezi acas─â cu ajutorul siropului.

Mul╚Ťi oameni sunt afecta╚Ťi de tuse uscat─â, care poate fi foarte incomod─â. Exist─â multe modalit─â╚Ťi de a ├«ncerca s─â o ameliorezi, dar una care a devenit mai popular─â este consumul de sirop pentru tuse uscat─â. Acest sirop ofer─â o ameliorare rapid─â a tusei ╚Öi diminueaz─â durata tusei, prin acoperirea g├ótului ╚Öi calmarea acestuia. Acesta con╚Ťine, de asemenea, miere ╚Öi mentol, care lucreaz─â ├«mpreun─â pentru a oferi u╚Öurare.

Sirop de tuse cu miere. Eficient?

Tusea este destul de normal─â, deoarece ajut─â la cur─â╚Ťarea pl─âm├ónilor de congestie sau de alte materiale care pot persista. Cu toate acestea, atunci c├ónd ╚Ťesutul din tractul respirator devine uscat din cauza lipsei de lichid, tusea poate deveni mai dificil─â. Tusea ar fi foarte uscat─â ╚Öi g├ódilat─â, cu mucus gros care iese la suprafa╚Ť─â. Acest articol va analiza modul de utilizare a siropului pentru o tuse uscat─â ╚Öi ce tip de sirop func╚Ťioneaz─â cel mai bine pentru aceast─â afec╚Ťiune.

Tusea este o func╚Ťie natural─â a organismului, asociat─â de obicei cu infec╚Ťiile tractului respirator. Mierea poate ajuta la ameliorarea tusei, ├«n primul r├ónd datorit─â c─âldurii pe care o ofer─â ├«n g├ót. Efectele vindec─âtoare ale mierii sunt atribuite ├«n primul r├ónd propriet─â╚Ťilor sale antibacteriene.

Mierea poate reduce, de asemenea, tusea prin suprimarea receptorilor tusei. O tuse poate fi un eveniment foarte enervant ╚Öi de-a dreptul ├«nfrico╚Ö─âtor. Este important s─â g─âsi╚Ťi o u╚Öurare pentru acest simptom, iar mierea v─â poate ajuta. Mierea con╚Ťine multe propriet─â╚Ťi care amelioreaz─â tusea, cum ar fi: antioxidan╚Ťi, propriet─â╚Ťi antimicrobiene ╚Öi nutrien╚Ťi care promoveaz─â vindecarea.

Cantitatea de miere care ar trebui consumat─â depinde de v├órsta ╚Öi greutatea persoanei. Recomandarea actual─â este de 1 linguri╚Ť─â de miere, de una p├ón─â la dou─â ori pe zi. Pentru mul╚Ťi oameni, mierea este un remediu popular pentru tuse ╚Öi r─âceal─â. Cu toate acestea, cercet─âri ╚Ötiin╚Ťifice recente au ar─âtat c─â mierea nu amelioreaz─â ├«n mod eficient congestia nazal─â sau scurgerea post-nasal─â din cauza con╚Ťinutului ridicat de manitol din majoritatea tipurilor de miere. Manitolul este o substan╚Ť─â care poate bloca c─âile respiratorii ╚Öi poate exacerba simptome precum tusea ╚Öi durerile de g├ót.

Cel mai bun sirop pentru bebelusi

Mul╚Ťi p─ârin╚Ťi au dificult─â╚Ťi ├«n a decide ce sirop de tuse lichid s─â foloseasc─â pentru copilul lor. Unii consider─â c─â siropurile lichide pentru tuse pentru copii cu miere au un gust mai pl─âcut ╚Öi sunt mai pu╚Ťin iritante pentru g├ótul bebelu╚Öului, dar cresc ╚Öi ╚Öansele unei reac╚Ťii alergice.

├Än schimb, siropurile lichide pentru tuse pentru adul╚Ťi pot fi dure pentru g├ótul bebelu╚Öului ╚Öi s-ar putea s─â nu fie la fel de eficiente ca un sirop lichid pentru tuse specific pentru bebelu╚Öi. Unii oameni nu se dezic de siropul de tuse pentru bebelu╚Öi, dar este cu adev─ârat necesar? Tusea este o modalitate natural─â a sistemului respirator de a elimina mucusul ╚Öi alte particule. Bebelu╚Öii pot tu╚Öi mai pu╚Ťin atunci c├ónd sunt mai bine hidrata╚Ťi ╚Öi reconforta╚Ťi.

Un umidificator ├«n camer─â poate fi, de asemenea, de ajutor. Dac─â bebelu╚Öul dumneavoastr─â are febr─â sau dac─â suspecta╚Ťi o infec╚Ťie, suna╚Ťi pediatrul sau merge╚Ťi la urgen╚Ťe. Pentru mai multe informa╚Ťii despre ce sirop de tuse este cel mai bun pentru bebelu╚Öi, cite╚Öte mai departe!

Siropul de tuse pentru bebelu╚Öi este un articol foarte c─âutat de p─ârin╚Ťi, dar ce alegi? Exist─â at├ót de multe siropuri de tuse pe pia╚Ť─â ast─âzi, care dintre ele va func╚Ťiona cel mai bine pentru copilul t─âu? Trebuie s─â aib─â codein─â ├«n el? Acest articol v─â va ajuta s─â r─âspunde╚Ťi la aceste ├«ntreb─âri, astfel ├«nc├ót s─â ╚Öti╚Ťi ce s─â cere╚Ťi atunci c├ónd merge╚Ťi la magazin. Sistemul imunitar al unui bebelu╚Ö nu este complet dezvoltat, a╚Öa c─â nu r─âspunde la fel de bine la infec╚Ťii.

Sirop de tuse cu cimbru si iedera

Nu este neobi╚Önuit ca persoanele cu afec╚Ťiuni respiratorii s─â foloseasc─â siropul de tuse ca tratament. Cu toate acestea, eficacitatea acestor medicamente pentru tratarea afec╚Ťiunilor respiratorii a fost pus─â sub semnul ├«ntreb─ârii ├«n studii recente. Se pare c─â siropul de tuse nu este mai eficient dec├ót placebo ├«n ameliorarea simptomelor de tuse ╚Öi congestie cauzate de r─âceal─â sau alte boli.

Cu toate acestea, unele cercet─âri sugereaz─â c─â ad─âugarea de ingrediente pe baz─â de plante ├«n medicament ar putea s─â ├«l fac─â mai eficient. Exist─â diferite tipuri de sirop de tuse disponibile pe pia╚Ť─â ├«n prezent. Acestea pot fi utile atunci c├ónd dumneavoastr─â sau o persoan─â drag─â se confrunt─â cu o r─âceal─â ╚Öi trebuie s─â sc─âpa╚Ťi de tuse. Exist─â unele dezbateri cu privire la care tip este cel mai bun, dar majoritatea oamenilor sunt de acord c─â, de obicei, este mai bine s─â ├«l alege╚Ťi pe cel care con╚Ťine cimbru ├«n loc de ieder─â.

Controversa cu iedera vine din cauza toxicit─â╚Ťii ╚Öi a poten╚Ťialului s─âu de a face r─âu. Atunci c├ónd ne preg─âtim pentru o r─âceal─â sau grip─â, siropurile pentru tuse se g─âsesc adesea printre medicamentele din dulap. Siropurile de tuse ar trebui s─â con╚Ťin─â ingrediente care s─â u╚Öureze simptomele tusei ╚Öi s─â elimine mucusul din g├ót pentru a oferi o u╚Öurare temporar─â.

Cu toate acestea, multe siropuri pentru tuse con╚Ťin ingrediente care nu ar trebui s─â fie luate de persoanele cu anumite afec╚Ťiuni de s─ân─âtate. Exist─â dou─â ingrediente comune ├«n siropurile pentru tuse pe care persoanele cu alergii ar trebui s─â le cunoasc─â ├«nainte de a le lua: timolul ╚Öi mentolul.

Gasirea unui sirop de tuse pentru diabetici

Persoanele diabetice suferă adesea de tuse, mai ales în lunile de iarnă. Siropurile de tuse sunt unul dintre multele medicamente care pot ajuta la reducerea tusei.

Un sirop de tuse tipic pentru diabetici este etichetat ca fiind “pentru diabetici”. Siropurile pentru tuse pentru diabetici con╚Ťin de obicei o form─â de zah─âr sau miere uscat─â pentru a-l face mai pl─âcut la gust. Multe siropuri pentru tuse con╚Ťin zah─âr ╚Öi alte ingrediente de care diabeticii ar trebui s─â se fereasc─â. Exist─â pe pia╚Ť─â unele siropuri pentru tuse care sunt sigure pentru consumul diabeticilor, dar acestea pot fi greu de g─âsit.

Deoarece majoritatea siropurilor pentru tuse con╚Ťin o combina╚Ťie de zah─âr ╚Öi alcool, este important s─â g─âsi╚Ťi un sirop f─âr─â niciunul dintre aceste ingrediente pentru a v─â asigura c─â v─â men╚Ťine╚Ťi nivelul de zah─âr din s├ónge sub control. Exist─â o mul╚Ťime de siropuri pentru tuse pe pia╚Ť─â, dar este important s─â fi╚Ťi con╚Ötien╚Ťi de faptul c─â aceste medicamente pot avea un efect negativ asupra celor cu diabet.

Pentru cei care au fost diagnostica╚Ťi cu aceast─â afec╚Ťiune, nivelul de zah─âr poate fi dereglat din cauza tuturor medicamentelor diferite pe care le iau. Acesta este motivul pentru care este recomandat ca aceste persoane s─â discute cu medicii lor despre tratamente alternative.